Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Η γρίπη ορισμένων επαγγελματιών πολιτικών και η γρίπη των χοίρων


Ποια είναι η πιο επικίνδυνη ;


Μετρήστε τα θύματα, τα πρόσφατα θύματα των 100.000 χιλιάδων άνεργων που ξάπλωσαν στο σπίτι με μεγάλο οικονομικό πυρετό. Τις Χιλιάδες επιχειρήσεις που πνέουν τα λοίσθια.

Έτοιμες να τα τινάξουν.

Τις Δεκάδες αυτοκτονίες από την οικονομική γρίπη, γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις τράπεζες χρήματος-αίματος.

Τους άνεργους νέους που περιφέφονται με συνεχή οικονομική γρίπη και μόνιμη κρίση.

Τα εκατομμύρια θύματα που ψάχνουν στις ουρές να βρουν φάρμακα για όλες τις γρίπες.

Η επιδημία της γρίπης των πολιτικών έχει σαρώσει όλη την χώρα και απ΄ ότι φαίνεται τα θύματα της κάθε μέρα γίνονται και πιο πολλά.

Ο Υπουργός Υγείας δεν ενδιαφέρεται καθόλου για αυτή τη Γρίπη και την βρίσκει φυσιολογική και τα οικονομικά θύματα είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια.

Ανησυχεί περισσότερο για την γρίπη των χοίρων, διότι αν κολλήσει αυτή η γρίπη στους γριπιασμένους πολιτικούς (σύμφωνα με τους ειδικούς) θα μεταλλαχθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να μετεξελιχθούν σε ιπτάμενους χοίρους ορισμένοι οι οποίοι είναι βουτηγμένοι στη λάσπη των σκανδάλων και άλλων συναφών δωροεπιταγών και οικονομικών μιασμάτων.

Η γρίπη των χοίρων σύμφωνα με τους ειδικούς γριπολόγους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, αλλ΄ άλλοι οι ειδικοί επί των οικονομικών λένε ότι η γρίπη αυτή βολεύει ορισμένους καταλληλότερους πολιτικούς να ξεχνούν οι οπαδοί τους τον κίνδυνο από τα οικονομικά μέτρα φοροαφαίμαξης που εξαγγέλλει συνεχώς η κυβέρνηση.

Διότι σκέφτεται αμέσως ο ψηφοφόρος ότι : «δεν βαριέσαι αφού θα πεθάνω και θα πεθάνω από τη γρίπη των χοίρων και των πτηνών τα φοροεισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης θα σκέφτομαι τώρα».

Από όλα αυτά συνάγεται το συμπέρασμα ότι η γρίπη ορισμένων καταλληλοτέρων πολιτικών είναι η πιο θανατηφότερη επιδημία. που έχει ενεσκύψει στη χώρα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και επιγόντως αποκλειστικό εμβόλιο με τον ορό της Άμεσης δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου