Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Η Ευρώπη της Μίζας και της Διαπλοκής!!


Μεγάλη η διαφθορά στη γηραιά αποικιοκρατική Ήπειρο

 Η Γερμανία με τη Ζήμενς,  η Γαλλία με τη Μπετανκούρ, η Ιταλία με τον Μπερλουσκόνι, η Αγγλία με τo  «Ηλεκτρονικό σκάνδαλο» δεκάδων εκατομμυρίων λιρών  που αποκαλύφθηκε πρόσφατα όπου εμφανίζεται η κυβέρνηση να χρηματοδοτεί εφαρμογές του iPhone της 


Apple, με ποσό που φτάνει τις 40.000 λίρες (48.302 ευρώ), ενώ παράλληλα φέρεται να έχει ξοδέψει 126 εκατομμύρια λίρες (152.157.000 ευρώ) για τη δημιουργία και συντήρηση των ιστοσελίδων της.
Δείχνουν το μέγεθος της διαφθοράς που έχει απλωθεί σ΄όλα τα επίπεδα της δημόσιας και κοινωνικής ζωής στη  διαλυμένη  και χωρίς καμιά συνοχή Γηραιά Ευρώπη!!
Αποτέλεσμα αυτής της κατάρρευσης είναι και η άνοδος των φασικών και εθνικιστικών κομμάτων τα οποία θέλουν να ξαναγυρίσουν στο πρώην αποικιοκρατικό παρελθόν τους.
Οι μεγαλεπήβολες ιδέες  της Ευρώπης των λαών και τη Ε.Ε αποδείχθηκαν  καθρεφτάκια για τους φτωχούς ιθαγενείς και συγγενείς των μικρότερων κρατών της Ευρώπης!
Υποψήφιοι και σίγουροι μόνο για Καταναλωτές μέσο της χρηματοδοτικής εξάρτησης  τους και των μονοπωλίων της μίζας και της διαπλοκής που άπλωσαν σ΄όλη τη Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου