Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Πώς ξέπλυναν το γκρίζο χρήμα Ευρωπαίοι ιθύνοντες (γαλλο-γερμανοί)


Και το Χρέωναν στην Ελλάδα

Πώς τα πλεονάσματα της Γερμανίας έγιναν τα χρέη της Ελλάδος ;

30 χρόνια τώρα Ευρωπαίοι οικονομικοί ιθύνοντες ξέπλυναν το «γκρίζο-μαύρο χρήμα» μέσω της Ελλάδος

Γκρίζο-μαύρο χρήμα ήταν ότι στέλνονταν με τη μορφή των επιδοτήσεων και απλήρωτων προγραμμάτων(πακέτων και μιζών) στην Ελλάδα. 
Δηλαδή χρήμα το οποίο δεν προέρχονταν από καμιά παραγωγική εργασία, αλλά ούτε και από κάποιο κανονικό δανεισμό.
Όλο αυτό το "Γκρίζο-μαύρο χρήμα" που έστελναν, εν είδος πακέτων(Σοβιετικού τύπου), στην Ελλάδα ξαναεπέστρεφε (ξεπλυμένο) στην Ευρώπη 


(Γαλλία-Γερμανία)με την μορφή αγοράς εκατομμυρίων καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών(αυτοκίνητα-ηλεκτρικές συσκευές-φάρμακα-τηλέφωνα-κ.ά.
Για αυτό το λόγο και έκλειναν τα μάτια τους στον υπέρογκο δανεισμό της Ελλάδος, διότι όλο αυτό το αλισβερίσι του «γρίζουμαύρου» χρήματος και του υπέρογκου δανεισμού της Ελλάδος κατέληγε στις τσέπες των γερμανικών και γαλλικών επιχειρηματιών και τραπεζών.
Τώρα Γερμανοί και Γάλλοι ιθύνοντες παριστάνουν τις μωρές παρθένες και παριστάνουν τους έκπληκτους για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ενώ οι ηθικοί αυτουργοί της, αυτοί είναι όλης αυτής της εξυπνακίστικης φούσκας των Βρυξελών και του ξεπλύματος του «γρίζου» χρήματος(γκρίζο-μαύρο χρήμα(πλαστό-κάλπικο) είναι ότι δεν αντιπροσωπεύει κάποια παραγωγική εργασία).
Δεν φτάνει που έστησαν όλη αυτή τη «κάλπικη μηχανή» μιας γρήγορης, αλλά σαθρής, οικονομικής ανάπτυξης της Γερμανίας και άλλων χωρών της Ευρώπης, ζητάνε και από πάνω τα ρέστα της ευρωπαικής Φουσκας και τα "σπασμένα να" τα πληρώσουν οι ευρωπαικοί λαοί (λιτότητα).
"Δείχνουν" τους Έλληνες (ως τους "κακούς" τους προβλήματος) γιατί φοβούνται να δείξουν τον εαυτόν τους και κρύβονται από τους λαούς τους για να αποφύγουν την καταδίκη της σαθρής(φούσκας) οικονομικής πολιτικής που εφάρμοσαν στην Ευρώπη επί 27 συναπτά έτη.
Συνάμα, η «Γκρίζα» φούσκα τους έθρεψε όλο αυτό το διάστημα στην Ευρώπη και ένα πολιτικό ευρωπαϊκό προσωπικό (και στην Ελλάδα) μιζαδόρων,  ανίκανων, φαυλοκρατών, κλεπτών, ιδιοτελών, τοκογλύφων, καιροσκόπων, ψευτών και το κακό συναπάντημα.
Παράλληλα δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους, αλλά απεναντίας ζητούν αυτά τα λάθη τους, να τα πληρώσουν και από πάνω οι ευρωπαικοί λαοί με λιτότητα(κόψιμο μισθών και συντάξεων, αύξηση ωρών εργασίας και χρονικού ορίου συνταξιοδότησης κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου