Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Οι πεθαμένοι κυβερνούν τη χώρα



Ο κυβερνητικός συνασπισμός βρίσκεται στο νεκροτομείο

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το 32% που συγκέντρωσε η κυβερνητική συμμαχία του ΠΑΣΟΚ του Ε. Βενιζέλου  και της ΝΔ του  Α. Σαμαρά είναι η ληξιαρχική πράξη του θανάτου της.
Το αποτέλεσμα των  ευρωεκλογών, όπως και να το ερμηνεύσει κανείς και μάλιστα σε μια χώρα της Ευρώπης που πλήττεται όχι μόνο από οικονομική κρίση, αλλά και από ανθρωπιστική κρίση, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για τον κυβερνητικό συνασπισμό να 


επικαλείται την οποιανδήποτε δικαιολογία.
Ο Ελληνικός λαός ψήφισε πολιτικά, στέλνοντας πολιτικό μήνυμα στο υπάρχον κυβερνητικό σχήμα να εγκαταλείψει γρήγορα την εξουσία.
Από χθες την Ελλάδα την κυβερνά μια μειοψηφία του 31% η οποία αποδοκιμάστηκε στο σύνολό της για την πολιτική της που άσκησε επί δύο χρόνια, η οποία χαρακτηρίζεται από τον δικτατορικό τρόπο με τον οποίο την επιβάλανε οι αξιωματούχοι των Βρυξελών και δη της Γερμανίας και Γαλλίας και επέβαλε μέτρα, παραβιάζοντας κατά εξακολούθηση το ελληνικό σύνταγμα.
Η κυβέρνηση ήδη βρίσκεται στο νεκροτομείο της ιστορίας και οποιανδήποτε παράταση της ταφής της μόνο δυσοσμία θα απλώσει στη χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου