Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Εξετάζεται το ενδεχόμενο διακοπής της κυκλοφορίας κατά τις πρωινές ώρες των Αθηναίων κατοίκων;

Η Μάχη των "ελεύθερων σκοπευτών" συνεχίζεται στους δρόμους της Αθήνας.


Οι κάτοικοι των Αθηνών παρακολουθούν με ανησυχία τη βεντέτα που εξελίσσεται μεταξύ των δυο πλευρών. Ορισμένοι μιλούν για ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών. Ο πόλεμος αυτός μοιάζει με πόλεμο "ελευθερων σκοπευτών" διότι οι δράστες του Ε.Α ( του επαναστατικού αγώνα) όπως αυτοαπακαλούνται δρουν απροδοποίητα και παραμένουν άγνωστοι.

Συγκεκριμένα ο Ε. Α. (Επαναστατικό Αγώνας) μετά το κτύπημα εναντίον της Ε. Α (Ελληνικής Αστυνομίας) στα Εξάρχεια και το σοβαρό τραυματισμό ενός Αστυνομικού, χθες τα ξημερώματα προέβη σε νέο κτύπημα εναντίον της Ε.Α. (Ελληνικής Αστυνομίας). Πιο συγκεκριμένα εναντίον του αστυνομικού τμήματος Κορυδαλλού γαζώνοντας κυριολεκτικά το Τμήμα και στη συνέχεια οι δράστες πέταξαν χειροβομβίδα η οποία δεν έσκασε.

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο πλευρών κατά τους έγκυρους αστυνομικούς αναλυτές θα έχει και συνέχεια, έπειτα από τη αποτυχημένη προσπάθεια του Ε. Α (Επαναστατικού Αγώνα). Μέχρι στιγμής η κυκλοφορία στην Αθήνα επιτρέπεται κανονικά όλες τις ώρες, αλλά σύμφωνα με κάποιες ανεπεβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες, οι οποίες δεν μπορεί να είναι σοβαρές, κάποιοι εξετάζουν το ενδεχόμενο διακοπής της κυκλοφορίας κατά τις πρωινές ώρες των Αθηναίων κατοίκων, ώρες που συνήθως επιχειρεί τα κτυπήματά του ο Ε.Α (επαναστατικός Αγώνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου