Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η χαμένη τιμή της αποπλανημένης Ευρούλας

Γαμπρός με το ζόρι!


Οι Αρχικομισάριοι των Βρυξελών -όταν οι Διεθνείς αγορές τους πήρανε χαμπάρι –Στην αρχή έκαναν τους χαζούς, μετά άρχισαν να ειρωνεύονται και να δημιουργούν αποδιοπομπαίο τράγο(την Ελλάδα) για την κρίση τους, ύστερα να απειλούν ότι θα τις κόψουν το Νερό-ευρώ και αφού είδαν τον εξευτελισμό τους εισέβαλαν με το «στρατό» και κατέλαβαν την Ελλάδα και την υποχρέωσαν (με την υπογραφή της Ελληνικής βουλής) να εφαρμόσει ένα Μνημόνιο-συμβόλαιο και με τη συνδρομή του ΔΝΤ να αποκαταστήσει το (φουσκωμένο) Ευρώ με την ΕΡΓΑΣΙΑ των Ελλήνων εργαζομένων (το οποίο αυτή τη στιγμή, λένε, ότι η τιμή του μοιάζει με την απολεσθείσα τιμή(παρθενία) μιας αποπλανημένης και γκαστρωμένης Κόρης).

Και θέλουν να πείσουν τις διεθνείς αγορές ότι η ευρωφούσκα(η γκαστρωμένη κόρη) έχει αντίκρισμα, εφόσον ο γαμπρός (ο φτωχός έλληνας), θα παντρευτεί τη Κόρη-Ευρώ και θα αποκαταστήσει την τιμή της, δουλεύοντας 30-50 χρονιά με 300 και 500 ευρώ, ΕΡΓΑΣΙΑ (με ασκητική ζωή).

Δηλαδή χέσε και αγνάντευε!

Εκ των υστέρων αποδείχθηκαν ότι υπάρχουν και άλλοι ύποπτοι γαμπροί ισπανοί και πορτογάλοι. Τώρα, βγαίνουν ύποπτοι (για το γκάστρωμα) και Ιταλοί, Γάλλοι, Γερμανοί και άλλοι.

Δηλαδή, σε μπορδέλο δούλευε η Κόρη η Ευρούλα.

Και οι Τσατσάδες Αρχικομισάριοι των Βρυξελών που έστησαν το μπορδέλο πολυτελείας και έσπρωχναν την Ευρούλα Κόρη στην ακολασία, τα όργια και την παραλυσία καμιά ευθύνη;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου