Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

To μεγάλο Αερομιζαδόρικο αεροπλανικό κόλπο.


Το μεγάλο πάρτι των Αρχικομισάριων της Μεγάλης Κομητείας.


Oι Κομισάριοι των Βρυξελών εισέβαλαν σε πολλές χώρες χαρίζοντας (δήθεν) το μισό και παραπάνω της αξίας του ευρώ (επιδοτούμενα προγράμματα-μέσω των τοπικών κομισάριων) και αναθέρμαναν τις μηχανές το εργοστασίων της Καγκελαρίας Κομητείας και με ένα μυστικό μηχανάκι αναπλήρωναν το επιδοτούμενο (Τζάμπα)χρήμα, με τους μεγάλους τόκους των Τραπεζών και των επιτοκίων (Αγόραζαν το Ευρώ με 1% και το πωλούσαν στους ιθαγενείς από 6-30%)!!!
Χώρια το πανηγύρι και το πάρτι των Ευρωμιζών και άλλων υπερκερδών των ενδιάμεσων - που στο πέρασμα του χρόνου - γέμιζε με κοπανιστό αέρα το ΕΥΡΩ.
Διότι το τζάμπα χρήμα, εξαερώνονταν σε μίζες, σε βίλες, στην αλλοδαπή, σε υπερπόντιες εταιρίες και άλλα φουσκωτά είδη αναψυχής!!
Και οι Κομισάριοι της Ευρωκομητείας σε τεράστια ακίνητα και άλλα πολύτιμα και σταθερής αξίας τιμαλφή.
Οι Αρχικομισάριοι των Βρυξελών, - είχαν στήσει καλά το κόλπο- εφόσον θα μαθαίνανε οι τοπικοί κομισάριοι να ζούνε με δανεικά, το επόμενο στάδιο θα ήταν - για να παίρνουν τις δόσεις της ευμάρειας - να προστρέξουν και πάλι στο δανεικό χρήμα.Με το δανεικό χρήμα θα ήταν εξαρτημένοι εφόρου ζωής για 50 χρόνια και βλέπουμε μετά.
Οπότε, δεν ανησυχούσαν αν χρεώνονταν οι τοπικοί κομισάριοι των χωρών της επικράτειας της Καγκελαρίας-Κομμητείας με δανεικά για τη λειτουργία των τοπικών Κομιτάτων και το οικονομικό «Σύστημα της Μίζας» της Καγκελαρίας- Κομητείας δε θα είχε πρόβλημα αν είχε καταφέρει να κυριαρχήσει σ΄όλη την παγκόσμια αγορά !!
Όμως οι διεθνείς αγορές - αυτές που λένε πολλά ΜΜΕ της Ελλάδος ότι είναι πληρωμένες και θέλουν να κάνουν κακό στην Ελλάδα, δεν λένε ψέματα σε αυτή την περίπτωση(λένε τη μισή αλήθεια)-, διότι οι αγορές βλέπουν το μεγάλο πάρτι των Αρχικομισάριων της Μεγάλης Κομητείας.
Και ποσώς τους ενδιαφέρουν τα μικρότερα πάρτι των Βαλκανίων και τι θα κάνει η μικρή Ελλάδα.
Το ευρώ έχει παραγεμίσει με κοπανιστό αέρα αυτή τη στιγμή και είναι ένα χρηματιστηριακό φουσκωτό μπαλόνι και για αυτό πέφτει(ξεφουσκώνει) συνεχώς!!!!!
Το ευρώ των Ευρωβλημάτων, των Ευρωμιζών των ευρωεπιδοτήσεων των ΕΥΡΩΕΣΠΑ και άλλων Προγραματοβλημάτων και των Επιδοτορπίλων, τα οποία πέφτουν ακόμη και τώρα, έχουν δημιουργήσει μια τεράστια Τρύπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου