Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η Φούσκα της Κομητείας

Ετοιμαστείτε και προσδεθείτε

Για την προσγείωση


Η Κατοχή-Κατάσχεση της Ελλάδος είναι πια πραγματικότητα!

Αρκετά ΜΜΕ της Ελλάδος δεν έλεγαν ολόκληρη την αλήθεια και εξακολουθούν ακόμη να τη λένε μισή!

Πολιτικοί οι οποίοι διαχειρίστηκαν τις τύχες της Ελλάδος τα τελευταία 30 χρόνια, αποδείχθηκαν όχι μόνο ανεπαρκείς , αλλά και επικίνδυνοι.

Εδώ και δύο μήνες η Ελλάδα κατελήφθη από την Κομητεία των Κομισάριων των Βρυξελών οι οποίοι εισέβαλαν και επέβαλαν Κατάσχεση του μόνου περιουσιακού στοιχείου που έχουν οι ασθενέστερες τάξεις της Ελλάδος, όπως είναι η Εργασία, και ακόμη πιο αισχρότερη κατάσχεση, η δεδουλευμένη εργασία (η σύνταξη των συνταξιούχων)

Αυτοί που πήραν τις μίζες, αυτοί που κατέκλεψαν το δημόσιο χρήμα και που υπερκέρδισαν κ.ά όλα αυτά τα χρόνια δεν πληρώνουν τίποτα!!!

Οι Κομισάριοι των Βρυξελών με τα τεθωρακισμένα τανκς του χρηματοπιστωτικού στρατού τους παραβίασαν τα σύνορα της Ελλάδος και η χώρα τελεί υπό κατοχικό ασφυκτικό οικονομικό έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων της.

Η εισβολή είχε προετοιμαστεί με την κωδική ονομασία «ΕΥΡΩΈΣΠΑ- ΕΥΡΩΣΑΤΑ- ΕΥΡΩΠΑΤΑ-ΕΥΡΩΔΩΣΤΑΟΛΑ» με τη συνεπικουρία τεθωρακισμένων τύπου Λεοπαρντ και υποβρυχίων Γερνώρναντ.

Τα οποία εκτόξευαν - εξ αποστάσεως σε τακτά χρονικά διαστήματα- βλήματα και τορπίλες μεγάλου βεληνεκούς, τα οποία στη γέμισή τους είχαν δισεκατομμύρια πακέτα ευρωπουλίων.

Ήταν δε τόσα ελκυστικά τα βλήματοπακέτα τους, τα οποία διέφθειραν και τους Μοναχούς του Αγίου όρους και για πρώτη φορά ορθόδοξοι μοναχοί αναφώνησαν με φωνή μεγάλη : «Είμαστε με τη Δύση και όχι με τον Ιμάμη της Ανατολής»!

Τα Αεροπακέτα (σαν τις λίρες αγγλίας που έπεφταν από τον ουρανό)οι ιθαγενείς (ειδικά, δήμαρχοι, νομάρχες και άλλοι επαγγελματίες κομισάριοι πολιτικάντηδες που ενέκυψαν τα τελευταία χρόνια, μόλις είδαν τα αεροπακέτα)της Κομητείας τα ξόδευαν αφειδώς και το μηχάνημα των Κομισάριων της Κομητείας των Βρυξελλών έκοβε μέρα νύχτα στα υπόγεια της Καγκελαρίας των Βρυξελών και είχαν πλημυρίσει όλη την επικράτεια των Βρυξελών και αναθέρμαναν συνεχώς τις μηχανές των τεθωρακισμένων εργοστάσιων της Καγκελαρίας της Κομητείας.

Όλες οι ευρωμίζες που εκτοξεύονταν από αέρος και δινόταν αφειδώς κατέληγαν στα ταμεία των εργοστασίων και επιχειρήσεων της Καγκελαρίας Κομητείας!!

Και ένα μεγάλο πακέτο της Ευρωμίζας κατέληγε στις τσέπες των Κομισάριων τόσων των Βρυξελών όσο και των Κομισάριων των άλλων χωρών, οι οποίοι ήταν στο μεγάλο Αερομιζαδόρικο αεροπλανικό κόλπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου