Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Kαι πτωχυμένη και δαρμένη






 Έτερος «προστάτης» του «τριτοσυμμαχικού κυβερνητικού σχήματος εν Ελλάδι



 Κατέφθασε εν χορδοίς και τυμπάνοις και ο έτερος «προστάτης» εν Ελλάδι του «τριτοσυμμαχικού» κυβερνητικού σχήματος, το οποίο ενέκυψε μετά την κατάρρευση του ολιγόχρονου κυβερνητικού σχήματος των «Συμμαχικών Δανειστών», προκειμένου να μεθοδευτεί η συντεταγμένη(διολίσθηση) πτώχευση εν Ελλάδι και  ως εκ τούτου να εξασφαλιστεί η εμπράγματη υποθήκη των δανείων τους.
Όπερ σημαίνει ότι αν κάποιοι απρόβλεπτοι αξιωματούχοι των κυβερνητικών σχημάτων εν Ελλάδι αποφασίσουν τη στάση πληρωμών, τα δάνειά τους θα είναι εξασφαλισμένα ως προς την αποπληρωμή τους.
Το νέο Τρικολόρ κυβερνητικό σχήμα εν Ελλάδι αφού συνυπέγραψε και την εμπράγματη υποθήκη των Δανείων της, προχώρησε στο επόμενο στάδιο παραχώρησης εμπράγματων υποθηκών. Στάδιο, το οποίο περιλάμβανε την εμπράγματη μισθωτή ΕΡΓΑΣΙΑ, η οποία σύμφωνα με τους αξιωματούχους των «Συμμάχων» δανειστών πρέπει εφεξής να φτάσει στο ύψος των γειτονικών χωρών και δη της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Αλβανίας και άλλων παραδουνάβιων χωρών.

Η Συντεταγμένη διολίσθηση των μισθών εν Ελλάδι έχει ήδη αρχίσει και δη πρόσφατα πολιτικός αξιωματούχους του Τρικολόρ κυβερνητικού σχήματος εν Ελλάδι ανακοίνωσε, δημόσια, ότι ο κατώτερος μισθός των 500 ευρώ εν Ελλάδι είναι πολύ υψηλός, προετοιμάζοντας το έδαφος των 300 ευρώ και στη συνέχεια των 150 ευρώ, έως ότου οι εργαζόμενοι της  νοτιοβαλκανικής εξ αδιαιρέτου αποικίας αγγίξουν τα επίπεδα των άλλων βαλκανικών χωρών.
Εν μέσω του νέου δουλοκτητικού καθεστώτος εν Ελλάδι, και όχι μόνο, (και πτωχυμένη και δαρμένη, κάνοντας ενίοτε τεμενάδες στους «Συμμάχους» δανειστές τους- σύμφωνα με τους ιστορικούς αναλυτές μια συνήθεια που εν Ελλάδι χρησιμοποιούσαν οι Κοτζαμπάσηδες στην πάλαι ποτέ Οθωμανική αυτοκρατορία, για να απολαμβάνουν τα προνόμια τους) καταφθάνουν περιοδικά, αρχής γενομένης των Υψηλών αξιωματούχων των «συμμάχων» εκ Γερμανίας και δη τώρα των Υψηλών αξιωματούχων της Γαλλίας για να εξασφαλίσουν εκ νέου και παλιότερα παραδοσιακά προνόμια.
Απομένει ο τρίτος Υψηλός αξιωματούχος(Αγγλο-αμερικανός) να επισκεφτεί την εν εξ αδιαιρέτου  εν Ελλάδι αποικία, για να εξασφαλίσει και αυτός τα οφέλη των επενδυτικών προνομίων που παρέχει το νέο καθεστώς, πουλώντας δεκάωρη ημερήσια εργασία, ενός μηνός, στην εξευτελιστική τιμή των 150-300 ευρώ.
Οι Υψηλοί «Σύμμαχοι» αξιωματούχοι στην εν Ελλάδι εξ αδιαίρετου αποικία εξασφάλισαν και πλούσιες πωλήσεις στρατιωτικού-πολεμικού υλικού και τη νομή νέων ενεργειακών αποθεμάτων τα οποία προσφάτως έχουν ανακαλυφθεί.
Όπερ, υπάρχει παράδοσης εν Ελλάδι να αγοράζει πολεμικό υλικό από τους «συμμάχους» της, το οποίο δεν χρησιμοποιεί ποτέ.
 Μετά παρέλευση λίγων χρόνων σκουριάζει και συχνάκις το αντικαθιστά για να μη το χρησιμοποιήσει και πάλι ποτέ.
Διότι, η ελλαδική εξ αδιαιρέτου αποικία περιβάλετε από «Συμμάχους».
 Άρα προς τι η στρατιωτικής της ισχύ;
‘Άλλωστε, σε κάθε πόλεμο εκστρατεύει πάντα με τους «συμμάχους» και πάντα για τα «συμμαχικά» συμφέροντα.
Ίσως είναι η μοναδική εξ αδιαίρετου αποικία εν τω γνωστό κόσμο, η οποία οι ιθαγενείς πληρώνουν τα όπλα για να πολεμούν σε πολέμους αποικιοκρατών με τους αποικιοκράτες τους και να συντηρούν ένα στρατό, ο οποίος στρέφεται μόνιμα εναντίον των Ιθαγενών.
Στις μέρες μας δυστυχώς ξεφτιλίστηκε και η Αποικιοκρατία.
 Οι αποικιοκράτες έχουν πια χρεοκοπήσει και δεν έχουν ούτε χρήματα να συντηρήσουν τους αποικιοκρατικούς στρατούς τους και καταφεύγουν στους ιθαγενείς.
Οι οποίοι, άλλους τους αναγκάζουν οι τοπικοί κοτζαμπάσηδες να δουλεύουν με το ζόρι και άλλους τους τρομοκρατούν, λέγοντάς τους: «αν φύγουν οι αποικιοκράτες «σύμμαχοι» τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα».
Το «χειρότερα», εννοούν ότι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πια δεν έχουν καμιά πιθανότητα να ζήσουν.
Και αν σκεφτεί κανείς ότι σ΄αυτη την εξ αδιαίρετου αποικία των «προστατών συμμάχων» γεννήθηκε ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος εν έτη 1797 διεκήρυττε:  
«Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου