Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μετράει ώρες και μέρες!



 Μέχρι την απόλυσή του!

Ο χρόνος του στα Ελληνικά  κυβερνητικά στρατά τελειώνει.
Ο Α. Σαμαράς υπηρέτησε τα κυβερνητικά στρατά ως έφεδρος αξιωματικός-πρωθυπουργός και ως εκλεκτός των γερμανικών τραπεζικών συμφερόντων με μεγάλη συνέπεια και ζήλο και με κατώτερους  αξιωματικούς-υπουργούς και άλλους βαθμοφόρους επιτελείς, τους ακροδεξιούς 


Βορίδη, Πλεύρη, Γεωργιάδη και άλλους ακροδεξιούς του Καρατζαφέρη, τον οποίον εγκατέλειψαν με την πρώτη ευκαιρία, όταν οι εξουσιαμανείς  οπαδοί των Απριλιανών και της στρατιωτικής χούντας είδαν μπροστά τους το προσφερόμενο πιάτο της εξουσίας.
Αποκαλύφθηκε εν χορδοίς και τυμπάνοις, δρώντας στο άμεσο πολιτικό περιβάλλον του, ένα ακροδεξιό επιτελείο σαν το πάλαι ποτέ επί χούντας Α2, το οποίο οργάνωνε προβοκάτσιες εναντίον της αριστεράς, έχοντας διαύλους επικοινωνίας με παραστρατιωτικά τάγματα εφόδου, τα οποία επί δύο χρόνια τρομοκρατούσαν, λήστευαν, ξυλοκοπούσαν και δολοφονούσαν μειονοτικές ομάδες ελλήνων πολιτών και αλλοδαπών μεταναστών.
 Όταν ξέφυγαν από τον έλεγχό τους, οι φαλαγγίτες και αυτονομήθηκαν, δημιουργώντας σιγά, σιγά τις προϋποθέσεις να υποσκελίσουν τα αφεντικά τους, οργανώνοντας τους οπαδούς τους στρατιωτικά, με παλάσκα και παραλλαγή, έχοντας συγχρόνως και πολιτική εκπροσώπηση, αποφάσισαν να τους διαλύσουν μετά την δολοφονία του τραγουδιστή και αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.
Τώρα ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται ως κεντροδεξιός, αλλά υποχείριο πλέον του αντιπροέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου, οποίος, βλέποντάς τον χωρίς τις ακροδεξιές πατερίτσες του ρίχνει σφαλιάρες και τον σέρνει από το λουρί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου