Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Το σκιάχτρο




Δημοσιογράφοι-προπαγανδιστές


Τους ξυλοπόδαρους πολιτικούς, βουτηγμένοι μέσα στην κομματίλα τους και στον σοφιστικό και δικολαβικό  λόγο, τους αντικατέστησαν  τα τσιράκια τους, οι επικοινωνιολόγοι της δεκάρας, οι οποίοι φέρουν και τον τίτλο του δήθεν δημοσιογράφου.
Είναι οι νέοι δικολάβοι και οι νέοι σοφιστές (φερέφωνα των χρεοκοπημένων πολιτικών κομμάτων )που κάνουν το μαύρο άσπρο.
Με ύφος 40 καρδιναλίων, με περίσσιο θράσος και εξυπνακίστικο στυλ διαμορφώνουν την 


καθημερινή ατζέντα των ειδήσεων με σχολιασμούς(αποπροσανατολιστικούς) που υφαίνονται στα κομματικά επιτελεία των χρεοκοπημένων κομμάτων που υπηρετούν.
Πλήρης εξευτελισμός των ΜΜΕ.
 Δεν απορεί κανείς για αυτήν την κατάντια, αφού όλοι γνωρίζουν για ποια αφεντικά δουλεύουν. Ποίοι είναι οι ιδιοκτήτες πολλών καναλιών και εφημερίδων.*
Παρέα με τους νεοφώτιστους ακροδεξιούς που έχουν κατακλείσει τον τελευταίο καιρό  τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές αρένες επιδίδονται συστηματικά σε εθνικιστικά, αντικομουνιστικά και αντιαριστερά κηρύγματα, γυρίζοντας την Ελλάδα την εποχή του μεσοπολέμου.
Το αθλιότερο είναι ότι πολλοί επικοινωνιολόγοι- προπαγανδιστές έχουν αυτονομηθεί από τους πολιτικούς των χρεοκοπημένων κομμάτων, τον τελευταίο καιρό,  διότι τα αφεντικά τους(οι εργολάβοι καναλάρχες) και τα συμφέροντά τους δεν εξυπηρετούνται στο βαθμό που θα ήθελαν και  βάλλονται από εξωγενείς(εκτός Ελλάδος) παράγοντες και συμφέροντα.
Μπροστά στον κίνδυνο να εξοβελιστούν και να περιοριστούν τα διαπλεκόμενα συμφέροντά τους που προωθούσαν επί πολλά χρονιά, χρησιμοποίησαν με μεγάλη φειδώ, ως τρομοκρατικό μέσο, το σκιάχτρο της Χρυσής Αυγής που ο ενορχηστρωτής του σκιάχτρου, φέρεται να είναι (σύμφωνα με ένα μαγνητοφωνημένο βίντεο)ο γραμματέας  του υπουργικού συμβουλίου της Κυβέρνησης, οποίος όπως διατείνεται η δικομματική κυβέρνηση  δρούσε εξωθεσμικά!!!
*Υπάρχουν δημοσιογράφοι και ΜΜΕ (ευτυχώς) που δεν ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου