Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη Απαγωγή

Όλοι περιμένουν με αγωνία την ευχάριστη είδηση

Λεπτομερείς Λεπτομέρειες, που μόνο το δικός μας Blog με κάθε λεπτομερή λεπτομέρεια μπορεί να δίνει την κάθε Λεπτομέρεια!!!
Γιατί τα λεφτά είναι πολλά Άρη!!!!

Οι Ληστές αφού πήραν τα Λύτρα οι τελευταίες
πληροφορίες λένε για τρία
Φορτώματα χαρτονομισμάτων των 20 ευρώ
Και τέσσερα φορτώματα των 10 ευρώ
Και πολλά σακιά των δύο και του ενός ευρώ που ακολουθούσε το πρώτο αυτοκίνητο με τα χάρτινα χαρτονομίσματα.
Μετά την παράδοση το καραβάνι των αλόγων με τα βαριά φορτώματα φυγαδεύτηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Νεότερες πληροφορίες, πιο λεπτομερείς λένε ότι δεν πρόκειται για κανονικά άλογα,
αλλά για άλογα μηχανής ή κατά πάσα πιθανότητα μηχανών μεγάλου κυβισμού.
Ο Δημοσιογράφος της οικογένειας κ. Σόμπολος όμως επιμένει ότι πρόκειται για μεγάλα φορτώματα, δεν διευκρινίζει όμως με λεπτομέρεια αν πρόκειται για άλογα μηχανής ή κανονικό κομβόι με άλογα.
Μια άλλη πληροφορία λέει ότι ένα ύποπτο κομβόι μουλαριών φορτωμένο τίγκα πέρασε πριν δυο ώρες τα Αλβανικά σύνορα.
Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις ο κόσμος όλος βρίσκεται κυριολεκτικά κρεμασμένος πάνω στον κ. Σόμπολο περιμένοντας να ακούσει επιτέλους την ευχάριστη είδηση που όλοι αναμένουν, ότι τα φορτώματα έφτασαν με ασφάλεια στους Ληστές.
Πριν λίγα λεφτά σε έκτατο δελτίο του ο κ. Σόμπολος δήλωσε ότι ναι τα φορτώματα παραδόθηκαν και ο απαχθείς είναι ελεύθερος «Το ερώτημα όμως είναι που πήγαν τα φορτώματα ; Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε λεπτομερείς λεπτομέρειες, πόσα άλογα ήταν το αυτοκίνητο που σήκωσε τόσο βάρος, αν όντως μετά χρησιμοποιήθηκαν και μουλάρια, που τα μετέφεραν και πόσα χαρτονομίσματα και μεταλικά κέρματα περιείχαν ακριβώς τα σακιά, αυτό είναι το σημαντικό, και αν αληθεύει ότι φυγαδεύτηκαν προς την Αλβανία, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες που έχω, αυτή τη στιγμή που σας ομιλώ έχει ξεκινήσει ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό από την πλευρά της Αστυνομίας, το οποίο θα παρακολουθήσουμε με λεπτομερή λεπτομέρεια τις επόμενες μέρες για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες των συμβάντων». Αυτά δήλωσε πριν λίγο ο κ. Σόμπολος ο δημοσιογράφος της οικογένειας του απαχθέντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου