Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Δραματικό Ανακοινωθέν της Κατερίνας Παναγοπούλου


Γιατί αφήσανε τον Περικλή Παναγόπουλο στο Παγκάκι

Νέο δραματικό ανακοινωθέν Απηύθυνε η Κατερίνα Παναγοπούλου πριν λίγο από το ΑΛΦΑ στην πρωινή εκπομπή του κ. Αυτιά «όλα είναι καλά τώρα τρέχω να συναντήσω τον άνδρα μου. Ναι, είναι καλά τρέχω τώρα στον άνδρα μου, σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, μαζί δώσαμε αυτή τη μάχη», αυτά φαίνεται ότι δήλωσε η κυρία του απαχθέντος Π. Παναγόπουλου.
Αυτή τη στιγμή τρέχουν τα τηλεοπτικά κανάλια να αποθανατίσουν το Παγκάκι που αφήσανε οι ληστές τον απαχθέντα. Πρόκειται για ένα παγκάκι χρώματος γκρι αλλά, το σημαντικό σημειολογικό στοιχείο είναι ότι το εν λόγω παγκάκι έχει ελαφριά κλίση προς τα δεξιά. Αυτό σύμφωνα με τον δημοσιογράφο κ. Αυτιά περιέχει κάποια κρυφή σημειολογική σημασία, γιατί άραγε προς τα δεξιά και όχι προς τα αριστερά.
Πριν λίγα λεπτά η σημειολογική αναλυση του κ. Αυτιά δημιούργησε νέα σημειολογικά δεδομένα. Αρκετός κόσμος τρέχει προς το παγκάκι χρώματος γκρι το οποίο γέρνει λίγο προς τα δεξιά, αν πράγματι πρόκειται για πραγματική απόκλιση τότε τα πράγματα είναι σοβαρά, αλλά υπάρχει και άλλο σημειολογικό στοιχείο το οποίο περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Γιατί οι απαγωγείς τον άφησαν από την δεξιά μεριά του και όχι από την αριστερή ; Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παγκάκι δεν είναι κανονικό παγκάκι, αλλά πρόκειται για μαϊμού παγκάκι αυτό το νέο στοιχείο ανατρέπει την εκπομπή του κ. Αυτιά και όλα τα δεδομένα.
Αυτή τη στιγμή ο κ. Αυτιάς στέλνει ειδικό σημειολόγο συνεργάτη της εκπομπής να διαπιστώσει αν όντως το παγκάκι είναι μαϊμού. Αν είναι μαϊμού, τότε αυτό ανατρέπει όλα τα προηγούμενα δεδομένα. Διότι σημειολογικά η μαϊμού, μας παραπέμπει να εξετάσουμε μήπως και οι διάφοροι τηλεοπτικοί αστέρες είναι μαϊμούδες και μας μαϊμουδίζουν ομαδικά κάθε πρωί.

1 σχόλιο: